Nehezen induló benzinmotor

 

A motor nehézkes beindításának számos oka lehet, különösen hideg időben. A legjellemzőbb okai, hogy üzemanyag-levegő keverék nehezen gyullad be és/vagy az önindító nehezen forgatja meg a motort.

Amíg a meghibásodás okát meg nem találják és ki nem javítják, alkalmazható motorindítást elősegítő szer. A szer speciális, a begyulladást elősegítő komponenseket tartalmaz. Benzinmotor beindításához fújjon egy keveset a szerből a légszűrőbe vagy a légbeszívóba. 

 

 Javaslatok


Quick START — Fújjon belőle a motor gyors beindításához

 


 
Megjegyzések


Ahhoz, hogy a motort könnyen be lehessen indítani a téli időszakban, ajánlatos a téli idény előtt:

 • Kitisztítani az üzemanyagrendszert benzinmotorhoz való üzemanyagrendszer tisztítószerrel
   
 • Alacsony hőmérsékleten alacsony viszkozitású motor olajat használni: SAE 0W-30(40), 5W-30(40). Minél kisebb a W előtti szám, annál jobb tulajdonságai vannak a motorolajnak alacsony hőmérsékleten. Indításkor könnyebb lesz megforgatni a motort, az olaj pedig gyorsabban eljut a kenést igénylő pontokba.
   
 • A gyújtógyertyák vezetékeit és a gyújtógyertyák megfelelő pontjait lekezelni sűrű kenőspray-vel, VERYLUBE Universal szilikon kenőanyaggal.

 

 

Hírek, Cikkek

 • JET 100 pancserteszt
  JET 100 pancserteszt JET 100 adalék hatása a benzin vizesedésére Ajánljuk motorosoknak és benzines autóikat télen pihentetőknek Jön…
 • Interjú Béza Dániel autószerelővel
  Interjú Béza Dániel autószerelővel ► Mióta használsz Xado motorolajokat? Körülbelül másfél éve. Tavaly szezon elején kezdtük el használni elsősorban négyütemű…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;